Les reserves on-line són el futur del càmping? La setmana passada un client em plantejava aquesta qüestió: “Cal oferir la possibilitat de fer reserves on-line als meus clients? Si sempre hem funcionat sense, per què ara haig de canviar?

Cada empresari és molt lliure de gestionar el seu negoci segons li convingui, només faltaria. El negoci del càmping, generalment de gestió familiar, ha anat passant de la primera a la segona generació amb un sistema de gestió adaptat al client del moment. Hem anat fent les inversions segons ens ho han demanat i de moment sembla que funciona.

Avui dia la tercera generació de clients estan fent un tomb. Estan creixent en una societat on tot va molt de pressa, on la facilitat per fer les coses té molt valor. El temps és vital. El temps es valora en euros.

Els clients de sempre, aquells que en sortir del càmping ja havien confirmat les vacances del proper estiu, deixaran pas als seus fills i als seus néts. Aquestes generacions tan sols entendran i voldran fer les reserves on-line. I de ben segur que si el seu càmping de tota la vida no els proporciona la possibilitat de fer-ho, pot ser, optaran per altres opcions. Més pràctiques, més properes, més segures, més del seu temps.

A Europa, els serveis contractats via on-line es dupliquen any rere any. Una empresa que no sigui a la xarxa, no existeix. Una empresa que no ofereixi els seus serveis a la xarxa, no existeix. Una empresa que no pugui vendre a la xarxa, desapareixerà.

Des de Turisme Proactiu us aconsellem dues empreses pioneres a casa nostra. Thelis Unix Data i Master ASP, són líders en el sector, tant pel servei com per la seva tecnologia.